Joao Félix torna a vestir de blau (ChelseaFC)
Futbol

L'Atlètic de Madrid ven Joao Félix al Chelsea i fitxa Conor Gallagher

El portuguès queda taxat en 52 milions d'euros i el migcampista anglès, en 40

Redacció Esport3Actualitzat

Atlètic de Madrid i Chelsea han tancat una doble operació que ha desembocat amb Conor Gallagher a l'equip madrileny i amb Joao Félix altre cop a l'entitat londinenca. Les xifres que s'han mogut són astronòmiques, si no comptem que una es resta de l'altra. En qualsevol cas, l'exblaugrana ha quedat taxat en 52 milions d'euros mentre l'internacional anglès ha arribat a l'Atlètic per 40 milions.

 

No serà la primera experiència al Chelsea de Joao Fèlix: ja hi havia jugat cedit en la segona volta de la temporada 2022-23. Aleshores va marcar 4 gols en 20 partits i va deixar alguna pinzellada del seu talent, però també intermitències al seu joc, tal com passaria la temporada posterior al Barça. Tot i això, el Chelsea ha tornat a apostar per ell. Ara, per això, se'l queda en propietat per 7 temporades.

.  

Poques hores abans s'ha fet oficial el fitxatge per part de l'Atlètic de Madrid del migcampista Conor Gallagher. Als 24 anys, l'internacional anglès, conegut pel seu desplegament físic, havia arribat a ser capità dels "blues". Era un jugador demanat expressament per Diego Simeone.  

Anar al contingut