Memphis Depay, en una imatge d'arxiu amb la samarreta de l'Atlètic de Madrid (Europa Press)
Futbol

L'Atlètic de Madrid prescindeix de Memphis Depay, que es queda sense equip

El davanter neerlandès, que va fitxar pel Barça l'any 2022 com a referent atacant, tanca la seva etapa a l'Atlètic de Madrid un any abans del previst

Redacció Esport3Actualitzat

Memphis Depay ha confirmat amb un missatge a les xarxes socials que no continuarà a l'Atlètic de Madrid. El davanter neerlandès tenia un any més de contracte però l'Atlètic de Madrid li ha donat la carta de llibertat.

"No és fàcil dir com em sento a l'hora d'escriure aquest missatge perquè penso que les coses podrien haver anat diferent. Però potser és millor deixar aquesta conversa per a un altre moment", diu amb certa recança l'exblaugrana després d'una etapa marcada per la inconsistència i les lesions. En un any i mig al Metropolitano, Memphis ha estat uns 200 dies de baixa. En total, suma 40 partits -de 65 possibles- i 13 gols.

El seu periple a la Lliga podria haver acabat després d'una segona experiència poc reeixida: la seva etapa al Barça també va acabar amb més ombres que llums. Arribat a cost zero al club blaugrana a l'estiu del 2021 i avalat per l'aleshores entrenador, Ronald Koeman, Memphis es va fer amb el dorsal 9 després que el club es desprengués de Luis Suárez.

Però la baixada de nivell de l'equip en general també el va afectar a ell, que va marxar per la porta del darrere al gener del 2023 firmant unes xifres similars com a blaugrana: 14 gols en 42 partits oficials. Ara, als 30 anys, espera rellançar la seva carrera a la seecció neerlandesa, de nou de la mà de Koeman, per trobar el millor destí possible.  

 

Anar al contingut