L'Athletic carrega contra el Barça per Nico Williams: "És un bombardeig"
L'Athletic carrega contra el Barça per Nico Williams: "És un bombardeig"
FUTBOL

L'Athletic esclata per Nico Williams i dispara contra el Barça i la RFEF: "És un bombardeig"

El president dels lleons, Jon Uriarte, ha defensat el futbolista de les constants preguntes que ha rebut aquesta Eurocopa i que el vinculen amb el club blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Nico Williams és una de les grans joies de l'Eurocopa i el futbolista més anhelat de l'Athletic Club. L'extrem té una clàusula de 58 milions d'euros i contracte amb l'equip basc fins a 2027. Malgrat haver renovat l'any passat després d'unes dures negociacions, l'interès del Barça i les constants filtracions de la directiva blaugrana han provocat que Nico Williams estigui en l'ull de l'huracà mediàtic durant tota l'Eurocopa.

Per aquest motiu, les preguntes sobre Nico Williams i el seu possible destí s'han multiplicat durant l'Eurocopa. De fet, el mateix jugador es va mostrar fart dels rumors sobre la seva sortida de l'Athletic Club:

"He renovat fa poc amb l'Athletic. Estic molt còmode a l'Athletic. Estic molt feliç. Acabo de renovar. És molt estrany que em feu aquestes preguntes..."

Aquesta vegada, el president del club basc, Jon Uriarte, ha sortit en defensa del futbolista durant una roda premsa i ha carregat durament contra la Federació, en al·lusió als periodistes i al mateix Barça, encara que sense esmentar el seu nom.

"Nico, un futbolista molt compromès amb l'Athletic Club, ha estat sotmès a un bombardeig de preguntes sobre el seu futur de manera desmesurada i sense control, quan està concentrat per a disputar l'Eurocopa per la Federació Espanyola de Futbol, que no ha sabut protegir-lo"

Atac a l'RFEF i, de passada, al Barça

 

"El respecte entre tots els actors que componem el futbol és una base fonamental, o així ho concebem des de l'Athletic Club, que no té com a fórmula sotmetre a una pressió pública jugadors amb contracte en altres clubs per a tractar d'incorporar-los"

 

"L'Athletic aspira al màxim, sense límits. Estem demostrant que tenim un projecte atractiu i guanyador per als nostres futbolistes i entrenador. La prova és que hem renovat recentment dos dels nostres internacionals, Simón (2029) i Vivian (2031), Nico va signar l'any passat fins al 2027, i també s'han compromès durant diverses temporades jugadors cobejats com Sancet, Prados, Julen Agirrezabala, i Paredes, per posar alguns exemples"

Anar al contingut