Jugadors de l'Ascó celebren un gol en una imatge d'arxiu (www.fcasco.com).

L'Ascó i la Pobla de Mafumet, encara amb opcions d'ascendir, i el Figueres i l'Europa queden fora

L'Ascó encara té una segona opció per pujar a Segona B, tot i perdre contra el Jumilla; La Pobla passa a la següent ronda; Europa i Figueres es queden sense opcions després de perdre amb el Xerez i el Numància, respectivament
Actualitzat

L'Ascó, que jugava els partits en la fase de campions de grup, no ha pogut pujar directament a Segona Divisió B, ja que va empatar el partit d'anada contra el Jumilla (2-2) i ha perdut el de tornada, que han jugat aquest diumenge per 3-2. L'equip tindrà una segona oportunitat de pujar de categoria jugant els partits de segona eliminatòria.

La Pobla de Mafumet va empatar el partit d'anada contra el Tuilla (0-0) però s'ha imposat per la mínima aquest diumenge (1-0), resultat que els fa passar a la següent ronda i tenir opcions de pujar.

Figueres i Europa han quedat definitivament fora de l'ascens a Segona B. El Figueres, tot i guanyar el partit d'anada a casa per 2-1 contra el Numància, l'encaix d'un gol no els va afavorir, i juntament amb l'1-0 del partit de tornada, els ha deixat fora d'opcions. L'Europa. L'Europa, tot i guanyar 1-0 el partit d'anada contra el Xerez, també ha quedat fora de l'ascens després de perdre a domicili 2-0 en el partit de tornada. 

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut