L'arquitecte del Barça femení, Markel Zubizarreta, deixa el club
Markel Zubizarreta, director esportiu des del 2017
Barça

L'arquitecte del Barça femení, Markel Zubizarreta, deixa el club

El director esportiu de l'equip femení blaugrana des del 2017 arriba a un acord amb el Barça per a la desvinculació

Redacció Esport3Actualitzat

Acord entre el Barça i el director esportiu de l'equip femení, Markel Zubizarreta, per la seva sortida del club. L'arquitecte del Barça femení des que va arribar al club, l'any 2015, tenia contracte fins al 30 de juny del 2024. En un comunicat, l'entitat assegura que ha estat una peça "cabdal" en la creció del millor equip femení d'Europa.

Zubizarreta va ser responsable de la gestió esportiva des del 2015 al 2017, quan va passar a ser director esportiu. En sis temporades, l'equip ha arribat a l'elit d'Europa i ha aixecat dues Champions

Durant la seva etapa, en total, ha sumat 16 títols: 4 Lligues, 2 Lligues de Campions (2021 i 2023), 4 Copes de la Reina, 3 Supercopes i 3 Copes Catalunya.

El Periódico va informar de la possible dimissió de Zubizarreta al mes d'agost per suposades ingerències en la seva parcel·la. Finalment, ha arribat a un acord amb el club per a la desvinculació.

La nova figura a la direcció esportiva tindrà feina per a l'any que ve. Acaben contracte a l'estiu un bon grapat de jugadores, com Alèxia, Patri Guijarro, Mapi León, Mariona Caldentey o Lucy Bronze.

En l'última entrevista amb TV3, al mes de maig, Zubizarreta assegurava que era "força complicat millorar l'equip que el Barça té ara".

Zubizarreta ha acompanyat fins l'últim moment les jugadores blaugranes, en aquest cas a la concentració convulsa de la selecció espanyola. Ell i un psicòleg del club van viatjar a València per mostrar suport a les jugadores internacionals que han patit el conflicte amb l'RFEF.

 

Anar al contingut