Stuani, exultant aquesta temporada de somni a Montilivi (EFE)
Stuani, exultant aquesta temporada de somni a Montilivi (EFE)
GIRONA

L'arenga del gran capità Stuani abans de la batalla del Bernabéu: "Si guanyem, lluitarem per la Lliga"

L'uruguaià diu que, malgrat les baixes de Blind i Herrera, més la de Michel a la banqueta, l'equip té prou eines com per plantar cara als d'Ancelotti

Redacció Esport3Actualitzat

De les tres visites que el Girona ha fet en partit de Lliga al Reial Madrid, només n'ha sortit derrotat una vegada. Va ser l'any del debut a la màxima categoria; aleshores els gironins van perdre 6-3. En les dues altres ocasions n'han tret un empat (1-1) i una victòria (1-2). Tres partits amb un denominador comú: sempre hi ha hagut almenys un gol de Christian Stuani, a qui el Bernabéu li va molt bé.

"He tingut la sort de marcar en les nostres visites al Bernabéu. És una sensació molt bona, és un camp que em porta molts bons records. Però encara et sents millor quan els gols ajuden que l'equip sumi punts. Espero poder repetir aquest cap de setmana i que això ajudi a portar punts cap a Girona."

Stuani creu que el partit no és una final, perquè encara quedaran molts partits, però si que està convençut que pot marcar un abans i un després en les aspiracions del Girona. El seu discurs es pot interpretar com la millor arenga del capità per als seus companys:

"El vestidor té molta il·lusió. És una setmana diferent perquè sabem que ens juguem coses importants. Tindrem la mateixa mentalitat competitiva que hem tingut fins ara a la Lliga. Poder posar-nos líder al Bernabéu és més que una motivació. I sabem que si guanyem podrem mantenir viu el somni de lluitar pel títol. És un partit que pot marcar un abans i un després en aquest sentit. Per nosaltres és un somni espectacular, però hem de tocar de peus a terra i saber que serà molt difícil i complicat."

L'impacte de les sancions

En la seva roda de premsa, el davanter uruguaià també s'ha referit a les sancions de Daley Blind i Michel, a qui el Comitè de Competició no ha retirat les targetes.

"En Daley és una baixa considerable. Però pensem que amb els jugadors disponibles n'hem de tenir prou per competir. Dels àrbitres no aniré més enllà perquè sabem el que ens pot comportar si parlem. Vull pensar que a Madrid tot anirà bé i que tindrem un bon arbitratge, a la gespa i al VAR. Els àrbitres mereixen respecte perquè tots ens podem equivocar. Nosaltres ens volem centrar en el partit i demostrar que volem i podem guanyar sense situacions estranyes. Volem fer el partit de l'any per guanyar el Madrid. Focalitzar-nos en altres coses que no sigui el futbol, no ens aniria bé."

Preguntat sobre la participació de Dovbyk en el partit, Stuani s'ha limitat a dir que està segur que l'ucraïnès farà tot el possible per poder jugar a Madrid.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut