Futbol

Les imatges que no has vist del derbi català Barça-Girona

Desig fet realitat; empat i tots dos equips més a prop dels objectius, però el regust va ser diferent per a uns i altres, tal com mostren les imatges que ha compartit el Girona

Redacció Esport3Actualitzat

El Girona ha aconseguit la seva primera porteria a zero al Camp Nou esgarrapant un punt que van celebrar gairebé com si es tractés d'una victòria.

El club ha fet públiques les imatges enregistrades abans i després del derbi, en les quals es pot veure la masterclass de Míchel per motivar els seus homes abans del duel contra el Barça. La pinya al vestidor va ser de les que no s'obliden.

El vídeo també ha captat les alegries sobre la gespa un cop obtingut el puntàs. "Un punt més i un punt menys", tal com celebra Míchel mirant a càmera.

Les imatges del Girona mostren el túnel de vestidors en què Xavi Hernández felicita els jugadors del Girona pel seu bon partit al Camp Nou.

Per acabar, s'hi pot veure un desolat Taty Castellanos que rep el suport dels seus companys després de fallar una ocasió clara. El Taty, que ha seguit els passos de Nico Williams, també ha tancat les seves xarxes, en aquest cas més aviat per una necessitat del jugador d'aïllar-se després de l'errada contra el Barça.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut