Laporta, abraçat a Mirotic en una imatge d'arxiu

Laporta vincula l'adeu de Mirotic al futbol: "LaLiga ens exigeix una reducció a les seccions"

El president blaugrana justifica la decisió econòmica per la situació del club i la necessitat d'inscriure jugadors
Redacció Esport3 Actualitzat

Amb motiu dels 40 anys, Joan Laporta va visitar Catalunya Ràdio pocs minuts després de proclamar-se campió de l'ACB a Madrid, una victòria que va viure des de Barcelona, ja que no ha assistit a cap partit de la sèrie. L'adeu del montenegrí va ser un dels temes que va haver de respondre el president blaugrana des dels estudis de l'emissora.

Per Laporta, la culpa de la marxa precipitada de Mirotic, a qui quedaven dos anys de contracte, és conseqüència de les exigències marcades pel pla de viabilitat de LaLiga, que obliga al sanejament dels clubs "per poder inscriure jugadors":

"El Nico és un tio fantàstic, no el descobriré jo. Ens ha donat molts èxits i, a més a més, és una persona extraordinària. Estem en una situació que és la que ésestem i sabeu que hem presentat un pla de viabilitat a la Lliga. Per poder inscriure jugadors hem de complir amb aquest pla. LaLiga ens exigeix una reducció determinada, no exagerada, en la part de les seccions. Tal com ha anat i el que volem que passi ho explicarà el Joan Carles Navarro a partir de dimecres."

Així doncs, per acabar de conèixer els detalls de la segura marxa de Mirotic només falta que el club posi dia i hora per les explicacions promeses pel director esportiu.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut