Barça

Laporta parla de competició adulterada en referència a la polèmica del VAR del Bernabéu

La polèmica arbitral de diumenge al Madrid-Almeria continua ben viva: el president blaugrana ha clamat contra les decisions que afavoreixen el Madrid arran de l'últim escàndol al Bernabéu

Redacció Esport3Actualitzat

La filtració de les converses del VAR del Madrid-Almeria de diumenge continua encenent Joan Laporta. En una entrevista a Mundo Deportivo, el president del Barça ha afirmat que arbitratges com el del Reial Madrid-Almeria "adulteren" la Lliga, i que la Federació Espanyola de Futbol hauria d'intervenir-hi.

"No es pot adulterar més la competició amb decisions com les de diumenge passat."

El president blaugrana ha insistit que aquesta temporada s'estan veient situacions que l'estan "preocupant molt i que sempre afavoreixen el mateix".

"Si seguim així, serà molt difícil que aconseguim els objectius."

Laporta ha lamentat que "ja són una sèrie de punts" que ha aconseguit el Reial Madrid "beneficiant-se de decisions arbitrals", com, al seu entendre, va passar contra l'Almeria

"Els dos gols del Madrid van ser precedits el primer d'una falta i l'altre d'una gran "zamorana". I en el gol anul·lat a l'Almeria veig que Bellingham agafa de la samarreta un contrari."

"Nosaltres estem acostumats a això, eh? Ja de sempre lluitem contra els elements, que sabem quins són. Però és que aquesta vegada estaven sent massa evidents, i d'aquí ve la nostra queixa formal a la Federació."

 

L'empipada ve de lluny

"Va ser una vergonya." Així, sense embuts, es va referir Joan Laporta a l'arbitratge del Madrid-Almeria, durant la gala del Mundo Deportivo. Hernández Maeso i Hernández Hernández, un des de la gespa i l'altre des de la sala VOR, van rescatar el Reial Madrid amb més d'una decisió polèmica.

Al Barça, se senten perjudicats. La jornada hauria pogut ser rodona per als interessos blaugranes si l'Almeria hagués puntuat al Bernabéu. Les queixes de Laporta van anar més enllà. Acabada la gala, el president del Barça va agafar el telèfon per fer arribar al president de la Federació Espanyola de Futbol, Pedro Rocha, el malestar del club arran dels últims arbitratges.


Durant la gala, Laporta va apel·lar al CTA, el Comitè Tècnic d'Àrbitres, per exigir-los una resposta. No n'hi ha hagut, per descomptat. Això mateix l'hi va poder explicar, també, per telèfon al president de l'RFEF.

Laporta i Rocha, a la llotja de Butarque (EFE)
Laporta i Rocha, a la llotja de Butarque (EFE)

Laporta, al cap i a la fi, va expressar a Pedro Rocha la indignació que hi ha al club amb l'aplicació del VAR i algunes decisions que, sovint, han afavorit el Reial Madrid.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut