Joan Laporta, somrient, en el partit al Metropolitano de la setmana passada
Joan Laporta, en el partit al Metropolitano de la setmana passada (Reuters)
Barça

Laporta, sobre el cas Negreira: "El que passa amb el Madrid és una aberració"

En un nou lliurament de l'entrevista amb Mundo Deportivo, el president del Barça es despatxa amb l'arbitratge favorable que rebrien els blancs

Redacció Esport3Actualitzat

El nou capítol de l'entrevista que Joan Laporta ha donat aquesta setmana a Mundo Deportivo s'ha publicat aquest dissabte i està centrat en l'arbitratge, en el Reial Madrid i en el cas Negreira.

Sobre aquest cas, el president del FC Barcelona es refereix al fet que el Reial Madrid es personés contra el Barça en la demanda judicial:

"Avui no hi ha bona relació amb el Reial Madrid. [...] És una aberració. Han demanat que s'estengui la instrucció quan no hi ha res i no trobaran res perquè no hi ha res. [...] L'únic que hi va haver va ser un assessorament tècnic arbitral i amb informes i vídeos aportats com a prova [...] I aquest doble joc que fan jo no el trobo correcte."


Laporta també parla de la pressió que assegura que fa el club blanc als àrbitres mitjançant la televisió oficial del club i sentencia: "Si no es prenen mesures, pot adulterar la competició."

 

En l'entrevista també remarca que sí que van de bracet amb el Reial Madrid per la consecució de la posada en marxa de la Superlliga i deixa entreveure que no substituiran Eduard Romeu com a vicepresident econòmic del club perquè l'estructura de l'àrea econòmica ja pot fer la feina que fins ara estava personalitzada en Romeu.
 

ARXIVAT A:
CAS NEGREIRA
Anar al contingut