Barça

Laporta, "satisfet" amb l'exculpació de la UEFA al Barça: "En volem més"

El president blaugrana celebra que els investigadors de la UEFA no hagin vist motius per excloure el Barça pel cas Negreira

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Laporta ha reaccionat al vistiplau de la UEFA al Barça per jugar la Champions la temporada que ve. Ho ha fet en una trobada de penyes de Castella-la Manxa aquest diumenge a la localitat de Daimiel. El president del Barça, a l'espera de l'aval del Comitè d'Apel·lació, no pot amagar la satisfacció de veure's la temporada que ve jugant a Europa. L'alleujament de Laporta és evident, després de mesos d'incertesa amb la decisió de Ceferin sobre el cas Negreria.

"Estem satisfets perquè els investigadors de la UEFA no han vist motius per deixar el Barça fora de la competició."

Laporta també ha celebrat tenir el pla de viabilitat aprovat per la Lliga, però assegura que "en volem més". La Champions, entre cella i cella.

"No ens conformem amb això perquè crec que hem de fer el salt a Europa i per això estem reforçant l'equip", ha dit Laporta, ambiciós.

Al president blaugrana li agrada que la Lliga espanyola tingui els millors jugadors del món: "Som els clubs els que hem de fer la feina per aconseguir-ho."

Arda Güler, en boca de tots

Laporta ha confirmat el que ja va anunciar a l'entrevista de l'"Onze" a TV3: el Barça està negociant amb el Fenerbahçe el fitxatge d'Arda Güler.

"El volen tots els clubs importants d'Europa i nosaltres estem parlant amb el Fenerbahçe."

Arda Güler Barça
La jove promesa del futbol turc, Arda Güler
ARXIVAT A:
CAS NEGREIRALaporta
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut