Barça

Aval personal de Laporta per activar les operacions dels dos Joaos

Els 20 milions procedents del fons Libero no han arribat abans del tancament del mercat

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça esperava que aquest dijous arribessin els 20 milions procedents del fons alemany i neerlandès Libero, amb qui va firmar un compromís a principis de mes. De fet, aquest dijous és la data límit perquè el club blaugrana ingressés aquests diners. Finalment Libero ha demanat més dies al Barça per efectuar els pagaments acordats i això ha obligat Laporta a presentar un aval personal per tirar endavant les inscripcions pendents i possibles noves incorporacions.

Aquesta quantitat econòmica permetria inscriure Gavi, Íñigo Martínez i Iñaki Peña, i materialitzar els fitxatges de Joao Cancelo i de Joao Félix.

El Barça confirma que aquest dijous a la nit va presentar una oferta formal per Cancelo al Manchester City. Pel que fa a Joao Félix, el club és optimista amb la seva arribada i el situen més a prop. De fet, ja no s'ha entrenat aquest divendres amb l'Atlètic de Madrid "per motius personals".

Les negociacions amb els dos Joaos van encaminades.

Joao Félix ja no s'ha entrenat amb l'Atlètic de Madrid
Joao Félix ja no s'ha entrenat amb l'Atlètic de Madrid (Europa Press)

El mateix president Joan Laporta i el tresorer Ferran Olivé presenten, doncs, un aval a la Lliga per poder fer front a totes les operacions d'inscripció de jugadors.

Un pas essencial per a la situació de l'àrea esportiva que se suma a les sortides imminents d'Ansu Fati al Brighton i de Lenglet a l'Aston Villa. Moviments que tenen en suspens les arribades de Joao Félix i de Joao Cancelo, prioritat per als despatxos blaugrana.

Joao Cancelo amb Guardiola al City
Joao Cancelo amb Guardiola al City (Europa Press)

Libero Football Finance AG és un dels nous socis estratègics que van adquirir el 29,5% de la propietat de Barça Vision per 120 milions d'euros. Aquesta palanca ja va permetre inscriure les noves incorporacions abans del debut de la Lliga.

ARXIVAT A:
LaportaJoao Félix
Anar al contingut