Xavi i Laporta, en una imatge d'arxiu
Xavi i Laporta, en una imatge d'arxiu
Barça

Laporta hauria fet ampliar la convocatòria a Xavi per l'Anvers-Barça

Segons RAC1, el president va recordar que a Bèlgica hi ha 2,8 milions en joc

Redacció Esport3Actualitzat

La decisió de modificar la convocatòria de l'Anvers-Barça per incloure-hi Lewandowski, Gündogan i Araujo va ser, segons RAC1, una petició de Joan Laporta a Xavi Hernández. Malgrat tenir plaça garantida als vuitens de la Champions, el president hauria recordat que a Bèlgica hi ha 2,8 milions d'euros en joc si es guanya el partit. La mateixa informació afegeix que Laporta tampoc combregava amb la idea que els pesos pesants descansessin després de la dolorosa derrota contra el Girona.

La primera versió del vestidor del Barça després de la inesperada ampliació de la llista per al partit a Anvers, va ser que l'staff havia pensat que la cita seria una bona oportunitat per cohesionar el grup després de l'última desfeta. Tant per la puntuació dels blaugranes com per la categoria dels belgues, el partit d'aquest dimecres té molts números d'acabar amb la bona notícia per als culers de tornar a veure's, anys després, classificats per a la fase d'eliminatòries de la Champions i com a primers de grup.

Preguntat pel canvi de plans, l'entrenador de Terrassa va assenyalar en roda de premsa hores més tard que la decisió es devia al fet que l'expedició blaugrana faria nit a Flandes i els tècnics no volien que els desconvocats perdessin ritme d'entrenaments.

Anar al contingut