barça

Laporta escenifica el suport a Xavi després de la polèmica foto amb Rafa Márquez

Després de la victòria clau contra el Porto, el president va felicitar personalment l'entrenador del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

La victòria clau contra el Porto a la Champions ha calmat la mala maror en l'entorn blaugrana. El triomf serveix per classificar-se per als vuitens de la Champions League tres temporades després, però també fa agafar aire a Xavi després d'unes setmanes molt complicades.

Una de les polèmiques dels últims dies va ser per la foto de Laporta amb Rafa Márquez després d'un partit del filial blaugrana. Alguns mitjans no van veure oportuna la imatge en el moment delicat que viu Xavi a la banqueta, i fins i tot se li va preguntar a l'entrenador en roda de premsa. Xavi va interpretar la imatge dins la normalitat i va fer broma amb un periodista. "Si vols et passo la nostra foto de cada partit amb el president", va dir Xavi amb sorna.

Per tancar amb aquesta polèmica i no fer volar més coloms sobre Rafa Márquez i un possible relleu a la banqueta del primer equip, el president ha volgut escenificar el suport a Xavi.

Després del partit ja es va penjar a les xarxes del Barça la imatge de l'abraçada entre Laporta i Xavi. Ara, en un vídeo del club, es pot veure el moment de l'efusiva abraçada de Joan Laporta amb Xavi després de la victòria davant el Porto. El vicepresident Rafa Yuste i el director esportiu, Deco, també apareixen riallers i felicitant l'entrenador blaugrana.

Laporta ha volgut deixar un missatge clar: el club està unit al voltant de Xavi i de l'equip.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut