Robert Lewandowski celebra el segon gol del Barça contra el Reial Valladolid (EFE)
Robert Lewandowski celebra el segon gol del Barça contra el Reial Valladolid (EFE)
Barça

Laporta desvela el gran gest de Lewandowski amb el club

El president del Barça ha explicat aquest dimarts que el polonès va oferir-li el seu contracte per ajudar el club amb els problemes de fair-play financer

Ramon SalmurriActualitzat

A "Tot Costa" de Catalunya Ràdio han anat un pas més enllà i han explicat quin va ser l'oferiment que Lewandowski va plantejar al president Laporta i els motius que el van empènyer a fer-ho.

Robert Lewandowski, màxim golejador del campionat de lliga, va oferir a Laporta diferents fórmules d'adequació del seu contracte. Una, per exemple, la renovació amb diferiment. El davanter polonès té encara aquesta temporada de contracte, i un últim any opcional, en funció del nombre de partits jugats. Si Lewandowski juga el 55% dels partits, un mínim de 45 minuts, el seu contracte s'ampliarà fins al 2026. La proposta del polonès va ser la d'ampliar aquest vincle, a canvi d'una rebaixa en la seva fitxa. Cal entendre que aquest tercer any de contracte de Lewy com a blaugrana és el més delicat pel que fa al sou del jugador, que percep 36 milions d'euros bruts.

El cas és que Robert Lewandowski i la seva parella es troben molt a gust a Barcelona. No es plantegen un canvi d'aires i la possibilitat d'allargar aquest vincle és molt valorada pel davanter, que fins i tot els últims mesos ha comprat un habitatge a Barcelona.

Ara bé, la proposta de Lewandowski, ara per ara, no ha estat acceptada pel president, com ha confirmat aquest dimarts Joan Laporta.

ARXIVAT A:
LewandowskiLaporta
Anar al contingut