Barça

Laporta confirma Vitor Roque i presumeix davant el Reial Madrid: "Tenim millor equip"

En l'inici de la pretemporada, el president del Barça ha parlat amb els tres diaris esportius catalans: Sport, Mundo Deportivo i L'Esportiu

Redacció Esport3Actualitzat

El president del Barça, Joan Laporta, ha concedit entrevistes als diaris Sport, Mundo Deportivo i L'Esportiu en què ha abordat molts dels temes d'actualitat del Barça:

Millor el Barça que el Madrid

"Tenim millor equip que el Madrid i, individualment, també som millors amb certa diferència amb els nostres rivals. Com a soci i aficionat estic molt satisfet amb l'equip que estem construint".

Els fitxatges que falten

"Iñigo i Gündogan són dos jugadors que volia Xavi. Penso que ens faltaria un lateral dret i hi estem treballant. També volem reforçar el mig del camp".

"Vitor Roque ja podem dir que està fet".

No es talla amb Arda Güler

"Hem aplicat el sentit comú i pensem que d'aquesta operació, per les magnituds que s'estaven donant, ens n'havíem d'apartar".

"Teníem un acord amb el club per 17,5 milions d'euros. També estàvem d'acord amb el jugador".

"El Madrid ha entrat i ha considerat que havia de pagar les quantitats que han pagat. Nosaltres pensàvem que no havíem d'entrar".

Oriol Romeu

"La secretaria tècnica està treballant en aquestes qüestions. Hem de treballar que si dic alguna cosa puc entorpir alguna negociació".

Candidats a la Champions

"No participar-hi hauria estat una desgràcia a nivell econòmic, social d'imatge... era un moment molt delicat i haver-lo superat ens fa ser més candidats a guanyar-la".

Els representants de Dembélé...

"Dembélé és un jugador molt estimat per l'entrenador, la secretaria tècnica i per mi. Sóc un gran fan. Té uns representants que són complicats a l'hora de negociar. Respectant la seva posició però són d'última hora. Ara estem en negociacions perquè segueixi i esperem que es resolgui però sóc de l'opinió que serà fins al final".

La situació del club  

"Ja hem sortit de l'hospital i ens estem adaptant a la vida normal. El club està millor que fa dos anys. La magnitud del drama era enorme. L'alegria ha tornat al barcelonisme i ara tornem a guanyar. És una alegria moderada, però anem pel bon camí".

ARXIVAT A:
MessiLaporta
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut