Laporta, durant l'entrevista amb EFE
Laporta, durant l'entrevista amb EFE
Barça

Laporta apunta a la fórmula Davids per al mercat d'hivern

El president del Barça referma la confiança en Xavi i adverteix: "Si no guanyem títols prendrem decisions"

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Laporta es manté ferm en la seva aposta per Xavi Hernández, malgrat els últims resultats. Així ho ha dit en una entrevista a l'Agència EFE. El president del Barça confia que l'equip redreci el rumb de la mà de Xavi.

"Té tota la nostra confiança. A més, s'ho mereix. És un gran entrenador. I té la virtut que és una persona resistent, que protegeix els seus jugadors. Tinc una relació molt bona amb ell."

Ara bé, Laporta no ha amagat que l'exigència és màxima. I adverteix:

"Si no guanyem títols aquesta temporada, prendrem decisions. Però estem vius en totes les competicions. Aspirem a guanyar-les totes. En la Lliga, ens hem distanciat. Estem en un sotrac, però els altres també el tindran."

 

La fórmula per al mercat d'hivern

El president blaugrana ha assenyalat les lesions de futbolistes importants, com Pedri i De Jong, per explicar els mals resultats en aquest primer tram de temporada. No descarta recórrer al mercat d'hivern per reforçar la plantilla.

"Si aconseguim tenir 'fair play,' la idea és tenir un migcampista que pugui compensar la baixa de Gavi. Seria una cessió fins a finals de temporada, com vam fer amb Edgar Davids."

La polèmica convocatòria d'Anvers

El mandatari blaugrana també s'ha referit a la controvèrsia que va generar l'última convocatòria de Champions a Anvers. Xavi va haver de rectificar la llista i incloure Lewandowski, Araujo i Gündogan. Per Laporta, no hi va haver cap ingerència.

"No soc un president que baixa cada dia al vestidor o va a tots els entrenaments. Només baixo quan crec que ho he de fer, i sempre consensuat amb l'entrenador. És important la distribució de rols."

La Superlliga, d'aquí un o dos anys

Dijous se sabrà la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea en relació amb la suposada posició de la UEFA, contrària a les normes europees de la competència. Podria suposar el tret de sortida per a la nova Superlliga. Laporta no ho veu tan lluny.

"Podríem tenir la Superlliga funcionant d'aquí un o dos anys. La UEFA ha de tenir l'oportunitat de participar en aquesta nova competició. Tal com està concebut el nou format, la competició serà més atractiva per als aficionats, els clubs i els jugadors."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut