Futbol

L'aplaudida iniciativa del Xakhtar en contra de la guerra a Ucraïna

L'equip ucraïnès ha repintar el seu autobús, on es poden veure fotografies de ciutats i edificis destruïts per l'exèrcit rus i inscripcions com STOP WAR

El Xakhtar Donetsk segueix sumant iniciatives en contra de la guerra, i aquesta vegada ho ha fet amb unes fotografies espectaculars que el club ha compartit a les seves xarxes socials.

L'equip ucraïnès ha decidit repintar el seu autobús "per fer veure al món els horrors i les atrocitats de l'agressor amb l'objectiu de poder aturar la guerra".

 

 

El vehicle porta les inscripcions STOP WAR i el hashtag "#StandWithUkraine" amb els colors de la bandera nacional del país. A més, també hi surten escrits els noms de 10 ciutats que han patit hostilitats per part de l'exèrcit rus.

A banda i banda es poden veure fotografies de les deu ciutats i edificis destruïts per l'exèrcit rus i un codi QR per anar al lloc web de la plataforma United24, una iniciativa global per donar suport a Ucraïna que van iniciar les autoritats ucraïneses el 5 de maig del 2022.

L'equip utilitzarà aquest autobús per desplaçar-se per Ucraïna i viatjar a Polònia per disputar els partits de la Lliga de Campions.

ARXIVAT A:
Ucraïna
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut