futbol

Lapidari Henry sobre el futur de Mbappé: "S'ha de ser ximple per no adonar-se'n"

De crac a crac. Per l'exjugador del Barça, no hi ha cap dubte de què farà la nova gran estrella del futbol mundial i qui en serà el responsable

Redacció Esport3Actualitzat

La gran exhibició de Kylian Mbappé contra el Reial Madrid ha tornat a disparar tota mena de teories sobre el seu futur, algunes alimentades per manifestacions ambigües del crac francès, que acaba contracte el juny vinent. En canvi, per una altra estrella del futbol gal ja retirada, Thierry Henry, no hi ha debat. En una tertúlia de la CBS posterior a la victòria del PSG al Parc dels Prínceps, l'exjugador del Barça s'expressava amb contundència.

"Tots sabem què farà. S'ha de ser ximple per no adonar-se'n."

I donava les raons que haurien fet decantar Mbappé per acceptar l'oferta de Florentino Pérez. Per Henry ha estat, sobretot, una qüestió de falta d'afecte per part del club del xeic Al Khelaïfi.

"Fa dos anys que li haurien d'haver demostrat amor. Ell s'ha continuat comportant com un professional, entrenant-se bé i fent gols, i ha escollit un altre equip. Em dol perquè marxarà de la Lliga francesa, però ho entenc."

És la segona pista clara que Titi --que continua compaginant la tasca d'adjunt al seleccionador belga, el balaguerí Robert Martínez, amb la seva faceta de comunicador-- dona sobre la resolució d'aquest cas. Fa uns mesos, en una entrevista al mateix Mbappé, ja el va acomiadar amb una expressió en castellà, "Hasta luego", entre les rialles de tots dos.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut