Fermín s'ha fet viral per una publicació a les seves xarxes socials
Fermín s'ha fet viral per una publicació a les seves xarxes socials (Reuters)
Barça

L'anècdota que ha convertit Fermín en protagonista tot i no jugar a Mestalla

El jugador andalús s'ha fet viral per una imatge que ha compartit al seu perfil d'Instagram veient el Barça des de casa

Redacció Esport3Actualitzat

El debut del Barça a Mestalla no ha comptat amb la presència del migcampista Fermín. L'andalús està gaudint de les seves vacances després d'un estiu en què ha disputat Eurocopa i Jocs Olímpics. El jugador, però, ha volgut acompanyar des de la distància als seus companys. A més, Fermín ho ha volgut demostrar amb una publicació al seu compte d'Instagram. 

El que possiblement no sabia el jugador és que la imatge que ha compartit el convertiria en viral a les xarxes socials. I és que la publicació que ha fet ha demostrat com el futbolista veia el partit entre el València i el Barça des d'una pàgina pirata, una cosa que actualment es persegueix per part de la Unitat Antipirateria. 

La publicació de Fermín a les seves xarxes socials veient el València-Barça

La publicació de Fermín ha arribat només un dia després que el president de la Lliga, Javier Tebas, aixequés la veu al seu compte de X respecte a la pirateria. Tebas va destacar que acabarien amb els "lladres" que consumeixen futbol per pàgines il·legals després de compartir una notícia sobre la mateixa temàtica


Després de la volada que ha agafat la publicació de Fermín, el mateix jugador ha decidit esborrar-la i compartir una fotografia dels seus companys d'equip durant el minut de silenci que s'ha fet a l'inici del partit a Mestalla.


Mira els gols del València-Barça (1-2)

Anar al contingut