Álvaro Morata durant la final de l'Eurocopa
Álvaro Morata durant la final de l'Eurocopa (Reuters)
Futbol

L'amor de Morata canvia de bàndol: s'oblida de la seva promesa en la presentació amb el Milan

Álvaro Morata es contradiu en les seves primeres declaracions ja vestit amb la samarreta del club "rossonero", insinuant que la sortida de l'Atlètic estava decidida des de feia temps

Redacció Esport3Actualitzat

Com ha passat en compareixences anteriors, les primeres declaracions d'Álvaro Morata com a jugador del Milan han aixecat polseguera. Després de posar-se la samarreta del club "rossonero", el seu nou equip per a les properes quatre temporades, les declaracions de l'exfutbolista de l'Atlètic de Madrid a l'acte de presentació han tornat a embolicar la troca.

El madrileny ha explicat que durant l'Eurocopa ja se sentia "jugador del Milan". No obstant aquesta afirmació, amb la competició europea ja en marxa, Morata va fer una publicació a la xarxa social Instagram amb la segona equipació de l'Atlètic de Madrid amb el text següent i l'hemeroteca l'ha tornat a deixar malament:

"No puc imaginar el que ha de ser guanyar amb aquesta samarreta i no pararé fins a aconseguir-ho."

 

L'exatacant de l'Atlètic de Madrid ha encès així la polèmica entre els seguidors matalassers. A banda, les seves paraules sobre el procés de fitxatge pel Milan també han caigut malament al club madrileny, suggerint que Morata va sentir més suport per part del Milan que de l'Atlètic de Madrid.

"Vaig tenir diverses opcions de tornar a Itàlia, però així que vaig parlar amb Zlatan i amb el tècnic, no vaig haver de pensar res més."

"Cap equip em va voler tant, semblava que ja era del Milan durant l'Eurocopa."

Aquestes declaracions, sumades a les de la seva presentació amb el Milan, deixen clar que la seva sortida de l'Atlètic estava decidida des de feia temps.

Anar al contingut