Lamine Yamal podria haver acabat al Girona aquest estiu
Lamine Yamal somriu al Barça (F.C. Barcelona)
Barça / Girona

Lamine Yamal podria haver acabat al Girona aquest estiu

La perla blaugrana va estar temptat pels grans clubs d'Europa, també pel City de Guardiola, del mateix grup que els gironins

Redacció Esport3Actualitzat

És la sensació d'Europa. És sabut que els pretendents de la perla blaugrana, Lamine Yamal, han estat múltiples aquest estiu; un interès dels grans d'Europa abans d'explotar del tot, com ha fet aquest inici de temporada. I és que el rendiment de Yamal està trencant esquemes al club blaugrana, i una prova és l'alerta de Xavi sobre el jove de Mataró a la prèvia del Barça-Sevilla d'aquest divendres.

Un inici de temporada del Barça amb protagonisme compartit amb el Girona, que és líder de Primera en un inici de curs històric. Malgrat les baixes de peces clau com el Taty Castellanos o Oriol Romeu, els gironins han bastit un equip capaç de consolidar-se a dalt de la classificació. I una de les peces que hauria pogut contribuir a aquest ascens no és altre que el talent prematur més preuat ara mateix: Lamine Yamal.

Segons el videopodcast de Catalunya Ràdio Barça Reservat, Lamine podria haver acabat al Girona aquest estiu. L'explicació és el ferm interès del Manchester City de Guardiola. Recordem que el Girona forma part del City Group.

"Fa tres o quatre anys els equips anglesos podien fitxar jugadors estrangers a partir dels 16 anys. Ara no poden fins als 18. I el pas intermedi era el Girona."

El pas previ a l'equip gironí hauria desincentivat el jove de Rocafonda, que veia com les ofertes de grans equips europeus, com els tres grans d'Alemanya --Bayern, Dortmund i Leipzig-- també li feien ullets. Per aquest motiu, segons Oriol Domènech, els clubs que aquest estiu van estar més a prop de fitxar Yamal no van ser els anglesos.

Aquí pots sentir el capítol sencer de Barça Reservat:

 

ARXIVAT A:
Lamine Yamal
Anar al contingut