Barça

Lamine Yamal, Pedri, el Tigrinho...: l'espera dels aficionats culers a Vigo ha tingut premi

Els cracs blaugranes han aparegut a l'exterior de l'hotel de concentració

Redacció Esport3Actualitzat

Molt de tant en tant, les grans estrelles del futbol surten dels hotels on preparen els partits i s'apropen als aficionats. Aquest dissabte al migdia, uns quants culers de Vigo han tingut la sort de gaudir en exclusiva de les estrelles del Barça. Lamine Yamal, Vitor Roque, Pedri i Iñigo Martínez, en aquest ordre, han aparegut amb actitud cordial per signar tants autògrafs i fer-se tantes fotografies com calgués.

Imatges que són un bàlsam en temps de bunquerització del futbol d'elit. Però aquest moment espontani, que també es va produir a Las Palmas, ha tingut un preàmbul amb el president. Feia poca estona que aquests soferts aficionats del Barça en terres gallegues --algun portava més de 5 hores fent guàrdia--  havien demanat la presència d'algun futbolista a Joan Laporta, el primer que ha sortit a saludar aquesta trentena de persones.

Malgrat que al principi Laporta els ha advertit que en dia de partit els jugadors estaven concentrats, la seva petició ha estat atesa amb escreix. Tant de bo aquests gestos passin a ser habituals en tots els desplaçaments. Mentrestant, aquests fans de Vigo són l'enveja dels culers.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut