Lamine Yamal, a l'inici de l'entrevista d'aquest dijous (@El_Hormiguero)

Lamine Yamal: "No guanyaré aquesta Pilota d'Or"

El jove crac del Barça és realista quan li pregunten per les seves opcions al prestigiós guardó, però valora ser a la llista de nominats
Redacció Esport3 Actualitzat

En un any ha passat de ser un aspirant a esportista de 16 anys a convertir-se en un dels futbolistes més idolatrats. El carisma de Lamine Yamal el fa ser estimat més enllà de Catalunya, especialment després de brillar en la darrera Eurocopa. Aquest dijous, entrevistat a "El hormiguero" d'Antena 3, ha reconegut que si toca de peus a terra és gràcies a la formació rebuda al Barça:

"Compro en línia i és impossible anar a prendre alguna cosa a una terrassa. Però tinc la vida somiada. El Barça m'ha preparat pel futur, treballant des de fa anys amb psicòlegs."

Li agradaria convertir-se en "llegenda" blaugrana, però sap que l'esforç és innegociable. L'exigència fa anys que forma part de la vida del mataroní, i no només l'esportiva. També l'acadèmica:

"La mare em porta molt recte. És ella qui mana al meu representant. A l'Eurocopa tots es quedaven jugant després de sopar i jo havia de pujar a l'habitació a estudiar. I vaig aprovar l'ESO."

El jove crac del Barça és realista quan li pregunten per les seves opcions a la Pilota d'Or 2024, però valora ser a la llista de nominats:

"No tinc cap possibilitat de guanyar la Pilota d'Or. Que em nominin entre els 30 millors és una manera d'anar 'escalfant'."

Lamine Yamal no s'avorreix

Lamine Yamal, que somriu quan li pregunten pel liderat culer, no s'avorreix quan arriba a casa, ara que ja s'ha independitzat de la Masia. Té una llista d'aficions --comparteix gustos musicals amb el seu amic Nico Williams-- que va creixent. L'última, un curs de cuina del qual encara està al nivell inicial: "Com a màxim et faig uns nuggets amb patates fregides."

Finament, la conversa ha servit per desvelar quin paper tindrà el davanter culer a la pròxima Kings League: "Hi tindré un equip". Nou president de prestigi per a una edició de la lliga amateur més popular del món que s'emetrà per Esport3.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut