Barça

Lamine Yamal: "Jugar contra un gos és el més difícil que hi ha"

El jove futbolista s'ha confessat, en una entrevista a L'Equipe i France Football, en què explica que ell vol deixar el seu propi llegat encara que el comparin amb Messi

Redacció Esport3Actualitzat

Lamine Yamal s'ha confessat en una entrevista a L'Equipe i France Football en què explica que veia vídeos de Neymar, que jugava amb gossos, dels nervis que va passar el dia que va trepitjar el vestidor del primer equip del Barça per primer cop, i dona la seva opinió sobre què li sembla que el comparin amb Messi.

La portada de France Football amb l'entrevista a Lamine Yamal
La portada de France Football amb l'entrevista a Lamine Yamal


Amb la pilota a l'escola i els gossos

En l'entrevista, Lamine Yamal explica que sempre anava a l'escola amb una pilota, donant-hi puntades fins que arribava a la classe i, un cop allà, l'amagava a dins de la motxilla perquè "la professora no em deixava posar la pilota sobre la taula".

El jove futbolista també explica que sempre jugava amb gossos, ja que el seu pare li deia que no el mossegarien.

"Jugar contra un gos és el més difícil que pots fer", explica Lamine Yamal.

 

Vídeos de Neymar i el primer Barça

Una altra confessió de Lamine Yamal és que quan era petit anava a casa d'un amic seu que tenia ordinador i es posaven a mirar partits de Neymar. A casa, amb el seu pare i la seva mare, recorda que les primeres imatges de futbol que va veure va ser el Barça de Messi, David Villa i Pedro.

Lamine Yamal també explica que jugar al carrer, tot el que sigui l'u contra u, li va treure la por de jugar amb persones més grans: "Perquè jugava amb els meus amics; jo tenia 11 o 12 anys, i els rivals en tenien 20".

"Jugar al carrer em va treure la por de jugar amb persones més grans que jo", explica el jove blaugrana.

El futbolista mataroní assegura que al Barça ha après a jugar en equip i saber quan ha de jugar ràpid o a poc a poc.


Nervis al vestidor del Barça

Sobre el primer dia que va entrar al vestidor del primer equip del Barça, Lamine Yamal diu que va passar molts nervis, que va deixar les botes al vestidor i va anar a la bicicleta del gimnàs.

El primer dia hi havia Alba, Piqué i Pjanic al vestidor. Estava molt nerviós perquè els veus a la tele i compartia vestidor amb ells", confessa Lamine Yamal.

Tot i els nervis inicials, diu que ja li van passar i que quan va debutar amb el primer equip ja estava tranquil.


Les comparacions amb Messi

Lamine Yamal valora molt que el comparin amb Messi perquè "vol dir que fas les coses bé". Tot i això, el jove jugador té molt clar que ell vol tenir la seva carrera i deixar el seu propi llegat.
 

ARXIVAT A:
Lamine Yamal
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut