Barça

Lamine Yamal, Ferran i Pedri tornen a la feina

El Barça afronta l'últim amistós de pretemporada la matinada de dimarts a dimecres contra el Milan

Redacció Esport3Actualitzat

Lamine Yamal, Ferran i Pedri ja s'han incorporat als entrenaments, però en aquest cas a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, ja que la gira als Estats Units s'acaba d'aquí a dos dies. Els tres campions de l'Eurocopa tornen a la feina amb el Barça després de fer vacances.

Pedri torna encara immers en el procés de recuperació de l'esquinç lateral intern del genoll esquerre que es va fer als quarts de final de l'Eurocopa davant Alemanya.

Aquest dilluns els de Hansi Flick faran dues sessions d'entrenament a l'acadèmia naval d'Annapolis abans de l'últim partit amistós: el jugaran la matinada de dimarts a dimecres a Baltimore contra el Milan, en directe també per TV3.

 

Un jove doble pivot sense por a la responsabilitat

Mentrestant a la gira dels Estats Units, que encara la fase final amb l'amistós de la matinada de dimarts a dimecres contra el Milan, Hansi Flick està content amb el jove doble pivot que les baixes l'han obligat a improvisar: Marc Bernal, de 17 anys, i Marc Casadó, de 20. Els dos Marcs, que havien jugat junts al filial, han respost amb un rendiment d'alt nivell a la confiança del tècnic alemany, que espera pacientment poder comptar amb Gavi, Pedri o Fermín, que no han fet pretemporada. 

El femení, també en marxa

El Barça femení ja es va posar en marxa dijous passat (1 d'agost) amb revisions mèdiques i sessió d'entrenament. També, avui, hi ha hagut noves incorporacions

 

Caroline Graham, Fridolina Rolfo, Keira Walsh, Ingrid Engen, Jana Fernández i Esmee Brugts han completat aquest dilluns les proves mèdiques i físiques prèvies al seu retorn als entrenaments. Arriben després dels seus compromisos amb les seleccions durant el mes de juliol

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut