Lamine Yamal amb Pau Cubarsí (REUTERS/Albert Gea)
Barça

Lamine Yamal atia el foc: exclou Ter Stegen del seu equip ideal a la Kings League

El jove blaugrana ha preferit incloure Iñaki Peña, suplent de Ter Stegen, al seu equip ideal

Redacció Esport3Actualitzat

El capità i porter del Barça Marc-André ter Stegen no està passant pel seu millor moment. La seva errada en el partit contra l'AS Mònaco va provocar l'expulsió anticipada d'Eric Garcia, després de la qual va encaixar dos gols que van consumar la derrota del Barça.

L'internacional alemany ha rebut crítiques i les seves declaracions després del partit tampoc no han agradat, amb la consegüent crispació d'alguns aficionats a les xarxes socials.

Amb Ter Stegen al focus de l'huracà, Lamine Yamal ha protagonitzat un moment viral en un esdeveniment de la Kings League. En un test que li van fer fa uns dies i que s'ha fet públic aquest divendres, Yamal ha definit el seu equip ideal de 7 jugadors. Lamine no ha dubtat a esmentar algunes joies de la Masia, però el més sorprenent de la seva resposta és que ha deixat de banda el porter titular del Barça:

La joia del Barça ha optat per triar Inaki Peña, una preferència que, sigui intencional o no, és força significativa després de l'actuació del capità culer a la Champions i que s'afegeix al rebombori generat per l'errada de l'internacional alemany de 32 anys.

 

El 7 ideal de Lamine Yamal amb jugadors de futbol 11

Un cop resolta la porteria, Yamal ha escollit els seus companys Pau Cubarsi i Ronald Araujo com els seus dos defenses, mentre que Pedri i Gavi són les seves eleccions al mig del camp.

A la davantera, el jove de 17 anys ha fet gala de la seva sobrada autoestima i s'ha triat a si mateix i també a l'extrem de l'Athletic Club Nico Williams, amb qui té una gran relació d'amistat.

Finalment, ha triat Hansi Flick perquè sigui l'entrenador i Balde com a encarregat de fer l'himne. A més, Lamine Yamal ha manifestat que Iñigo Martínez podria ser un "bon president" del club a la Kings League.

Anar al contingut