Xavi dona les instruccions a Lamine Yamal abans del seu ingrés al terreny de joc (Reuters)
Barça

Lamine Yamal debuta amb el Barça i fa història

L'extrem mataroní rep l'alternativa amb 15 anys i es converteix en el jugador més jove que debuta amb l'equip blaugrana aquest segle

Redacció Esport3Actualitzat

Des del moment que Xavi va insistir a tenir Lamine Yamal va semblar clar que el moment del seu debut amb el primer equip arribaria més aviat que tard. I ha arribat aquest dissabte, a les acaballes del partit contra el Betis. Als seus 15 anys i 219 dies, Lamine Yamal fa història i es converteix en el jugador més jove en estrenar-se amb el Barça a la Lliga. Cal remuntar-se molts anys enrere per trobar un precedent similar al club. 

 

 

L'extrem mataroní és assenyalat de fa temps com un dels jugadors amb més talent que han passat pel futbol base blaugrana. Ha entrat en el minut 83 per Gavi i ha tingut temps de demostrar la seva fam i deixar espurnes de talent. Fins i tot ha estat a punt de marcar, quan ha agafat a contrapeu a la defensa bètica, però Rui Silva li ha aturat el xut. El primer gol haurà d'esperar, però sembla que no trigarà gaire.  

El vestidor dimensiona el rècord

Xavi no ha amagat mai la seva confiança en Lamine Yamal i ha explicat al Gol a Gol el que li ha dit abans que sortís al camp: 

La dimensió del rècord de precocitat de Lamine Yamal queda ben resumida en la valoració que en va fer el seu company Raphinha: "Quan jo tenia 15 anys estava jugant a l'equip del meu barri".

 

ARXIVAT A:
Lamine Yamal
Anar al contingut