Lamine Yamal encara Veljko Birmancevic durant el Sèrbia-Espanya (Reuters/Zorana Jevtic)

Lamine Yamal aporta les úniques espurnes de brillantor d'Espanya (0-0)

El combinat de Luis de la Fuente no passa de l'empat a Sèrbia, amb titularitat de l'extrem blaugrana i Dani Olmo, i minuts per a Pedri i Ferran Torres

Espanya no ha pogut passar de l'empat a Sèrbia (0-0) en el seu primer partit de la fase de grups de la Lliga de les Nacions. Els de Luis de la Fuente, actuals campions d'Europa, han estat millors que el seu rival, però han estat incapaços de fer un gol. Jovic ha tingut l'ocasió més clara per al combinat balcànic a la primera part, però el seu xut ha marxat fora. Abans, havia arribat la millor jugada de la selecció espanyola: una cavalcada de Lamine Yamal per la banda dreta que Dani Olmo habilita de taló, però que Ayoze no culmina a rematar fora de l'abast del porter local.

L'ocasió més clara d'Espanya ha arribat en el tram final de partit: xut de falta de Grimaldo i el posterior colpeig de Yamal surt fregant el pal. Dani Olmo ha tingut un ensurt després d'un xoc amb un jugador serbi, que, inexplicablement, l'àrbitre ha resolt amb targeta groga al terrassenc per simular. I Lamine Yamal també ha hagut de sobreposar-se a una entrada molt dura del local Kristijan Belic. Afortunadament, sense conseqüències.

La perla de Mataró i Olmo han estat titulars, de la mateixa manera que els catalans David Raya i Marc Cucurella, mentre que Pedri i Ferran Torres han entrat a la segona part. La "roja" jugarà diumenge a Suïssa el segon partit de la lligueta.