Winston Bogarde i Ten Hag abans de jugar l'eliminatòria de Lliga de Campions contra el Benfica (EFE)

L'Ajax afronta un nou escàndol mentre encara lidia amb el cas Overmars

El club d'Amsterdam reconeix una altra denúncia, contra Winston Bogarde, i demana a Overmars el retorn d'1,25 milions d'euros
Redacció Esport3 Actualitzat

L'Ajax gaudeix d'una bona imatge dins del món del futbol, que ha quedat tocada en les últimes setmanes pel cas Overmars, acusat d'assetjament sexual per treballadores del club. Ara s'hi ha d'afegir una denúncia, pel mateix motiu, contra un altre treballador del club, l'exblaugrana Winston Bogarde.

Segons informa el mitjà neerlandès NRC, l'ajudant de Ten Hag va enviar missatges inapropiats d'índole sexual a una treballadora del club. L'Ajax va rebre la denúncia de la dona l'octubre del 2020 i va encarregar una investigació, que va determinar que Bogarde es va comportar "amb poc respecte i de manera agressiva." Malgrat això, el club ha conclòs que és "un assumpte privat" i l'ha mantingut en el càrrec. Un psicòleg clínic va diagnosticar més tard que la dona patia un trastorn d'estrès posttraumàtic, segons NRC.

L'Ajax vol que Overmars retorni 1,25 milions

L'escàndol pel comportament de Bogarde ha esclatat quan l'Ajax encara no ha tancat la carpeta Overmars. El club neerlandès ha demanat a l'exdirector esportiu que retorni els 1,25 milions d'euros que va cobrar de bonus quan va renovar el contracte fins a l'any 2026. L'Ajax ha expressat en un comunicat que la quantitat pagada per avançat "s'ha de reemborsar".

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut