Marc Overmars en una imatge d'arxiu

L'Ajax acomiada Marc Overmars per assetjament sexual

L'equip holandès l'ha fulminat per haver enviat missatges inapropiats a dones del club durant un llarg període de temps
Redacció Esport3 Actualitzat

L'Ajax ha acomiadat Marc Overmars com a director esportiu per haver enviat missatges de contingut sexual a les treballadores del club. Després d'una investigació, l'equip d'Amsterdam ha emès un comunicat en què qualifica els missatges d'Overmars a les seves companyes d'inapropiats.

Segons el comunicat del club:

Una sèrie de missatges inadequats enviats a diverses companyes durant un llarg període de temps subratllen la seva decisió de deixar el club.

Overmars, que va ser jugador del Barça entre el 2000 i el 2004, ha reconegut que n'està avergonyit.

«Desafortunadament, no em vaig adonar que estava traspassant la línia, però em va quedar clar en els últims dies. De sobte vaig sentir una enorme pressió. Em disculpo. Certament, per a algú que ocupa la meva posició, aquest comportament és inacceptable. Ara ho veig, també. Però és massa tard. No veig cap més opció que deixar l'Ajax. És un gran impacte en la meva situació privada. És per això que demano a tothom que em deixin a mi i a la meva família en pau.»

 

Fa dos mesos, l'Ajax li havia ampliat el contracte fins al 2026 pels seus èxits en el terreny dels fitxatges, i Leen Meijaard, president del Consell de Supervisió de l'Ajax, ha estat taxatiu:

«És una situació dramàtica per a tots els que hi estan implicats d'una manera o altra. És desastrós per a les dones que han hagut d'afrontar aquest comportament. El Marc és probablement el millor director de futbol que ha tingut l'Ajax. Per alguna raó li vam actualitzar i allargar el contracte. Realment, es va passar de la ratlla, així que continuar com a director no era una opció, com ell mateix va reconèixer. És extremadament dolorós per a tothom. Vull expressar el desig que tots els que hi estan implicats tinguin la pau i la privacitat que calen per pair-ho.»

Marc Overmars havia estat l'encarregat, en aquest mercat d'hivern, de les negociacions per a la cessió de Tagliafico al Barça, que no van arribar a bon port.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut