Dakar 2023

Laia Sanz resisteix i arriba a la meta tot i el fort accident que ha tingut al Dakar

El cotxe de la catalana ha estat arrossegat fins a la meta després de quedar molt malmès

Redacció Esport3Actualitzat

El cotxe de Laia Sanz ha quedat destrossat en la cinquena etapa del Dakar després d'un accident en què ha donat unes quantes voltes de campana. Semblava que el Dakar s'havia acabat per a la catalana, perquè, tot i sortir-ne il·lesa, el cotxe ha quedat destrossat. El vehicle de la catalana, però, ha pogut ser arrossegat fins a la meta.

Finalment, la pilot de Corbera de Llobregat ha arribat a la meta amb 7 hores perdudes, més d'11 hores en total d'etapa. Sanz no es dona per vençuda i segueix en cursa en aquest Dakar. "Ha estat molt dur perquè no teníem llum ni frens, però esperem que puguin arreglar el cotxe per sortir demà", ha explicat Sanz en arribar.

Laia Sanz en surt il·lesa

Una vegada s'han pogut veure les imatges de l'accident que ha tingut Laia Sanz i el seu copilot, Maurizio Gerini, costa de creure que n'hagin sortit en perfecte estat, però, com ha confirmat al Twitch d'Esport3 Óscar Fuentes, de l'equip d'Astara, els dos pilots n'han sortit completament il·lesos i el cotxe és el problema que pot impedir continuar en el Dakar.

 

 
ARXIVAT A:
EsportsLaia Sanz
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut