Nico Williams durant el Barça-Athletic de la segona jornada de Lliga
Nico Williams durant el Barça-Athletic de la segona jornada de Lliga (EFE)
Futbol

L'agent de Nico Williams es defensa de les acusacions de traïdor

El representant del jugador navarrès ha assegurat que el petit dels germans Williams volia continuar a San Mamés, i rebutjava, de moment, la idea de jugar al Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Félix Tainta, l'agent de Nico Williams, ha estat un dels homes més buscats aquest estiu a Barcelona pel cas del jugador de l'Athletic Club. Després de setmanes de serial, el seu representat va decidir quedar-se a Bilbao i renunciar a les diverses ofertes que havien arribat per ell. Willams, després de la seva gran Eurocopa, es quedava a casa, amb el dorsal '10' heretat de Muniain i amb l'oportunitat de jugar la final de l'Europa League a San Mamés. 

Dies després del final del mercat d'estiu, Félix Tainta ha donat una entrevista a SER Deportivos Navarra, juntament amb el seu soci, Juani Oyaga, amb l'objectiu de donar la seva versió de tots els rumors que han circulat aquest estiu respecte al seu jugador


La decisió de Nico 

Tainta ha estat inflexible davant els comentaris que situaven Nico Williams fora de l'Athletic Club aquest mateix estiu: 

"Jo no he tret Nico Williams de l'Athletic. Ell ha volgut quedar-se. I això sempre és així. Quan una família, un jugador, vol seguir en un club, segueix, i quan vol sortir se'n va". 

El representant del petit dels Williams ha reiterat la voluntat del futbolista de continuar al conjunt basc, però ha remarcat que volia fer-ho un any més. 

"Al final, el noi ha decidit seguir. Volia seguir un any més. Nosaltres estem per treballar, per donar-li suport en totes les seves decisions i per assessorar-lo també, com és lògic." 

Nico Williams, "el millor" de l'Eurocopa 

Félix Tainta ha valorat molt positivament el paper de Nico a l'Eurocopa d'aquest estiu i ha declarat que, per ell, Williams ha estat "el millor" del torneig. Finalment, ha expressat el seu estat d'ànim després de l'intens mercat de fitxatges que ha viscut: 

"Hem tingut moltíssim moviment, moltíssims viatges... Contents, però es comprimeix tot en molt poc temps i arribem al final de mercat estressats."


Mentrestant, a l'altra cara de la moneda, el director esportiu del Barça, Deco, va afirmar en l'entrevista a Barça One que a la plantilla blaugrana "ja hi ha jugadors que poden jugar d'extrems" i que Dani Olmo "et dona més opcions". 


Després de les paraules de Félix Tainta, només quedarà esperar un any per conèixer quina serà la decisió de Nico Williams. De moment, aquesta temporada, el jugador ja ha jugat a Montjuïc i va ser rebut amb xiulades per part dels aficionats culers.

Anar al contingut