Messi celebra un dels seus dos gols contra el Perú

L'advertència de Messi als argentins que infla l'orgull dels culers

Avisa que encara no es poden comparar amb "el millor equip de la història", en la ressaca d'una altra nit feliç amb l'albiceleste
Redacció Esport3 Actualitzat

En el seu retorn a la titularitat amb l'Argentina, Leo Messi va tornar a ser decisiu per segellar el ple de victòries de la campiona del món en les eliminatòries sud-americanes. Els dos gols del crac van servir per guanyar 0-2 contra el Perú i confirmar el 4 de 4. Al final d'una altra nit feliç per als de Scaloni, la premsa va gosar preguntar-li si aquesta selecció ja està al nivell del Barça de Guardiola que ell va liderar. La resposta de l'astre tanca per ara el debat:

"M'ho preguntava tot just l'altre dia. Aquest equip és impressionant, continua en creixement, cada cop juga millor. Comparar-nos amb el Barcelona, que és el millor equip de la història, és molt, però crec que estem molt a prop pel que hem demostrat, per haver sortit campió d'Amèrica i del Món. Tenim grandíssims jugadors. Jugui qui jugui, no es nota, perquè hi ha un estil molt marcat, que ens identifica molt i ens agrada. Esperem seguir en aquest camí."

Una resposta que torna a inflar l'orgull dels culers i atenua l'enyor pel fet que Messi continuï despuntant ara a l'altra banda de l'Atlàntic.  

Messi i Puyol van ser decisius per fer del Barça de Guardiola un dels millors equips de la història (Reuters)
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut