Javier Tebas, president de la Lliga

L'advertència de la Lliga al Barça: "Olmo està inscrit fins al 31 de desembre"

El director general corporatiu, Javier Gómez, creu que el Barça tornarà aviat a la regla 1:1
Redacció Esport3 Actualitzat

La Lliga ha donat un toc d'atenció al Barça. La inscripció de Dani Olmo és temporal i, si el club blaugrana no fa quadrar les seves finances, el de Terrassa no podrà jugar a partir del gener. El Barça continua treballant per complir el fair play financer i només va poder inscriure Olmo per la lesió de Christensen. Però aquesta possibilitat s'acabarà el 31 de desembre. Si aleshores el Barça no ha fet noves retallades salarials, haurà de prescindir del seu fitxatge estrella d'aquesta temporada.

Javier Gómez, director general corporatiu de la Liga, ha volgut posar llum al cas Dani Olmo, en una entrevista al diari Marca:

"Dani Olmo està inscrit fins al 31 de desembre. Si el Barça no aconsegueix generar capacitat d'inscripció, el dia 1 no estarà inscrit."

 

Gómez, però, s'ha mostrat optimista respecte a la recuperació econòmica del club blaugrana:

"Les dades demostren que el Barça està fent una feina clarament orientada a recuperar la regla 1:1. Quan es publiquin els comptes i siguin oficials, es podrà veure."

 

El Barça treballa per anunciar en les pròximes setmanes l'acord de renovació amb Nike i l'empresa que assumiria els 40 milions d'euros que va deixar de pagar Libero per Barça Vision. Dues operacions que ajudarien l'equip blaugrana a tornar a l'esperada regla 1:1.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut