La plantilla del Força Lleida, celebrant l'ascens a l'ACB
El Força Lleida ha estat admès per l'assemblea de l'ACB (EP)
Bàsquet

L'ACB confirma la inscripció del Força Lleida. Manresa i Penya continuen reforçant-se

L'ACB ha aprovat l'admissió del Força Lleida i ha publicat les dates clau de la temporada. Joventut i Baxi Manresa incorporen dos bases: Dotson arriba a Badalona i Obasohan, a la capital del Bages

Matí molt mogut en clau ACB, amb moviments a Lleida, Badalona i Manresa.

L'ACB admet Lleida i Corunya

L'Assemblea General de l'ACB ha aprovat aquest dimarts la inscripció de Força Lleida i Corunya, procedents de 1a FEB. D'aquesta manera, els dos equips disputaran la Lliga Endesa 20024/205.

A part, l'ACB també ha anunciat les dates clau d'aquesta propera temporada. La Supercopa es disputarà a Múrcia el 21 i 22 de setembre, la Lliga començarà el 28 de setembre, la Copa del Rei es disputarà a Gran Canària del 13 al 16 de febrer i el play-off es disputarà a partir del 2 de juny.

El Joventut suma punts a la posició de base

El club verd-i-negre incorpora a Devon Dotson, un base nord-americà de 24 anys i 1,88 metres, que arriba procedent de l'Obradoiro. A les files de l'equip gallec, Dotson va acreditar unes mitjanes de 13 punts, amb un 40% d'encert en triples i un 85% en tirs lliures. El base de Chicago tornarà a coincidir amb Pustovyi a Badalona.

Anar al contingut