Gianmarco Tamberi amb la bandera italiana durant la cerimònia inaugural dels Jocs Olímpics de París
Gianmarco Tamberi amb la bandera italiana durant la cerimònia inaugural dels Jocs Olímpics de París (Reuters)
Jocs Olímpics de París

L'abanderat d'Itàlia es passa d'eufòria i acaba amb una pèrdua irreparable

L'atleta italià Gianmarco Tamberi s'ha fet viral a les xarxes socials després de reconèixer que va perdre l'anell de casat al riu Sena durant la cerimònia inaugural

Redacció Esport3Actualitzat

Va aconseguir la medalla d'or als Jocs de Tòquio 2020 en una imatge que va fer la volta al món. El seu pacte amb el qatarià Mutaz Essa Barshim després d'empatar a la final del salt d'alçada va ser tot un exemple d'esportivitat. Ara, tres anys més tard, el Comitè Olímpic Italià ha reconegut el gest a Gianmarco Tamberi fent-lo abanderat de la delegació italiana.

L'atleta va gaudir de l'experiència juntament amb els seus companys amb una cerimònia inaugural innovadora. Però el seu pas pel riu Sena quedarà immortalitzat per sempre. I és que l'italià va pagar l'eufòria viscuda amb una pèrdua irreparable per la qual ha hagut de demanar disculpes a la seva muller. 

Ho ha fet a les xarxes socials, on Tamberi ha confessat que va perdre l'anell de casat durant la desfilada en vaixell per les aigües del riu que travessa la capital francesa. L'italià explica que no sap com li va caure l'anell: "Massa aigua, massa quilos perduts els últims mesos o potser l'entusiasme del moment. Probablement les tres coses." 

Tamberi va ser conscient en tot moment de la situació, ja que es va adonar que l'anell es desplaçava fins a "veure'l volar". 

"El vaig seguir amb la mirada fins que vaig veure que rebotava al vaixell. Vaig tenir un moment d'esperança, però malauradament va rebotar en la direcció equivocada i vaig veure com se submergia a l'aigua com si fos l'únic lloc on volia estar. Van ser uns instants que van durar una eternitat."


Gianmarco Tamberi es consola pensant que el riu Sena és el millor lloc on podria perdre l'anell, perquè "quedarà per sempre al riu de la ciutat de l'amor". El mateix atleta s'ha volgut sumar als mems que han aparegut per les xarxes socials i ha compartit una imatge seva que emula el personatge de Frodo de la trilogia "El Senyor dels Anells". 

El mem publicat pel mateix Tamberi a les seves xarxes socials
ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
Anar al contingut