Laporta al costat de Martín Presa durant un partit
Laporta al costat de Martín Presa durant un partit (EFE)
Barça

La viral defensa aferrissada del president del Rayo a la gestió de Laporta

Les paraules de Raúl Martín Presa al programa "El Partidazo de la COPE" s'han viralitzat ràpidament a les xarxes socials

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona visita el barri de Vallecas en la tercera jornada de la Lliga. En una entrevista prèvia al president del Rayo, Raúl Martín Presa, feta al programa radiofònic "El Partidazo de la COPE", el presentador Juanma Castaño va voler treure el tema de la gestió de Laporta i la seva directiva. En concret, Castaño va referir-se a les palanques i les diferents tàctiques que s'han fet servir en els últims anys a Can Barça.

Martín Presa no va dubtar a respondre Castaño i segurament no de la manera que esperava el presentador. I és que el president del Rayo va lloar aferrissadament la gestió de Laporta com a president del FC Barcelona.

"Laporta té molt de mèrit. Agafar un equip com ho ha fet la directiva actual, en la situació financera que estava el Barça, estabilitzar-lo, perquè estava al límit de la mort, guanyar una Lliga durant el procés..."

A més, el president del Rayo també va destacar el paper que el Barça va fer la temporada passada, fent referència a l'expulsió de Ronald Araujo contra el PSG als quarts de la Champions.

"L'any passat va plantar cara i no va entrar a les semifinals de la Champions per la "jaimitada" d'un jugador. Recuperant econòmicament el club i fent un projecte tan important i valent com el de l'Espai Barça, que durant els pròxims anys posarà el Barça en una altra dimensió..."

Les paraules de Martín Presa han estat àmpliament aplaudides a les xarxes socials, sobretot, evidentment, per part d'aficionats del Barça. Tot plegat, quan falten pocs dies perquè s'acabi el mercat de fitxatges i enmig d'uns complicats dies a Can Barça per la dificultat de la inscripció de Dani Olmo. Cal destacar també l'operació que ha tancat el Rayo, amb la incorporació de James Rodríguez, i una altra que també seria una sorpresa majúscula.

Anar al contingut