Futbol

La vaselina de Messi contra el Betis guanya el Trofeu Kubala de "Tot gira" de Catalunya Ràdio

El jurat que ha triat el guanyador del Trofeu Kubala ha estat format pels oients, els editors dels programes esportius de Catalunya Ràdio i els analistes de futbol de l'emissora

Actualitzat

L'espectacular gol Leo Messi va marcar al Benito Villamarín s'ha emportat l'onzena edició del "Trofeu Kubala" que atorga "Tot gira", de Catalunya Ràdio. El podi l'han completat la falta del mateix Messi contra el Liverpool a les semifinals de la Champions i el gol d'esperó del català Álvaro Vázquez amb el Saragossa.

El jurat que ha triat el guanyador del "Trofeu Kubala" ha estat format pels oients, els editors dels programes esportius de Catalunya Ràdio i els analistes de futbol de l'emissora.

En el passat, els jugadors premiats amb el guardó dissenyat per Montserrat García han estat Kléber Santana del Mallorca (2009), Roberto Soldado, del Getafe (2010); Wayne Rooney, del Manchester United (2011); Andrés Iniesta, del Barça (2012); Zlatan Ibrahimovic, de Suècia (2013); Alexis Sánchez, del Barça (2014); Leo Messi, del Barça (2015); Javi Gómez, del Socuéllamos (2016); Jordi Mboula, del juvenil del Barça (2017), i Gareth Bale, del Madrid (2018).

Per recuperar la "Gala Kubala" i les votacions, clica aquí

Per veure els gols finalistes, clica aquí

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut