Una imatge d'arxiu de les futbolistes del Granadilla (UDGT)
Futbol

La vaga de futbolistes provoca la suspensió de tots els partits de la primera jornada

Les jugadores han decidit secundar la vaga i no han anat als duels. Només membres dels cossos tècnics fan acte de presència

AgènciesActualitzat

La UDG Tenerife va informar divendres que les seves futbolistes secundarien la vaga i no es presentarien al partit que havien de disputar a l'estadi Jesús Navas, davant del Sevilla FC i que obria la primera jornada de la Lliga F. Els dies següents, la resta d'equips de la competició han fet el mateix. A tots els camps s'ha repetit la mateixa situació: les esportistes no han anat als duels i només membres dels cossos tècnics han fet acte de presència.

Els sindicats FUTPRO, AFE, Futbolistes ON, CCOO i UGT van confirmar aquest dijous que les jugadores de la Lliga F faran vaga durant les dues primeres jornades de la competició, la primera prevista per a aquest cap de setmana.

En un comunicat, els sindicats van considerar "inacceptable la proposta econòmica final de la Lliga F" i van afegir que els cinc sindicats continuen mantenint "una proposta ferma respecte al salari mínim que s'ha d'aplicar perquè les futbolistes" espanyoles "tinguin uns sous a l'altura del seu talent".

Anar al contingut