Kylian Mbappé abans del partit contra el Betis al Bernabéu
Un doblet de Kylian Mbappé va donar la victòria al Reial Madrid (EFE)
Futbol

La vacil·lada de Fornals a un periodista per Kylian Mbappé

El jugador del Betis va deixar en evidència un periodista després que li preguntessin per l'actuació del davanter francès

Kylian Mbappé es va estrenar com a golejador del Reial Madrid a la Lliga en el partit contra el Betis al Santiago Bernabéu. El davanter francès va fer un doblet que va permetre al seu equip acabar amb els dubtes que es van generar després d'una mala primera part. D'aquesta manera, l'afició blanca va gaudir de la primera gran nit del fitxatge estrella d'aquest estiu al Reial Madrid.

Un cop acabat el partit, la premsa madrilenya es mostrava eufòrica pel doblet de Mbappé. Fins i tot, un periodista del programa "El Chiringuito de Jugones" va preguntar a Pablo Fornals pel francès. La resposta del futbolista del Betis es va viralitzar ràpidament a les xarxes socials.

Periodista: "Pablo havia de ser contra vosaltres quan s'estrenés Mbappé, és imparable."

Fornals: "Doncs no ho sé, si fos imparable hauria marcat el primer dia, no? Entenc que és un gran jugador i que el Reial Madrid té els millors jugadors del món, i per això els porten, per fer gols."

Després d'aquesta primera conversa, un altre periodista es va encarregar de recordar a Pablo Fornals que Kylian Mbappé sí que va marcar en el seu primer partit oficial amb el Reial Madrid. Va ser a la Supercopa d'Europa, quan els blancs van superar a l'Atalanta. Contra el Betis, però, el francès es va estrenar a la Lliga, on no havia pogut marcar en els tres primers partits de competició. El futbolista del Betis va tornar a ser taxatiu en la seva resposta.

Periodista: "El primer dia sí que va marcar."

Fornals: "Molt bé. Em preguntaràs pel Betis o per Mbappé?"

Periodista: "Com que deies que Mbappé no havia marcat el primer dia..."

Fornals: "Doncs perquè vegis el que miro el Reial Madrid..."

Anar al contingut