Jude Bellingham durant el partit contra Eslovàquia
Jude Bellingham durant el partit contra Eslovàquia (Reuters)
Eurocopa 2024

La UEFA obre una investigació a Bellingham pel seu gest obscè contra Eslovàquia

El jugador del Reial Madrid podria ser sancionat després de celebrar el seu gol acostant la mà als seus genitals

Redacció Esport3Actualitzat

Anglaterra estarà als quarts de final de l'Eurocopa després de la seva remuntada in extremis contra Eslovàquia. Jude Bellingham va ser clau amb un gol de xilena al darrer minut de l'afegit per portar el partit a la pròrroga. L'afició anglesa va esclatar d'alegria i el jugador del Reial Madrid fins i tot va perdre els papers durant la celebració amb un gest que li pot sortir molt car.

El davanter es va posar les dues mans als genitals mentre semblava que mirés cap a la banqueta eslovaca. La imatge no va trigar a fer-se viral a les xarxes socials i el mateix jugador va sortir a donar explicacions

"És una broma interna cap a uns amics íntims que estaven a l'estadi. Només tinc respecte per com l'equip d'Eslovàquia ha jugat aquesta nit."

Investigació de la UEFA

La UEFA, però, ha decidit sortir al pas i obrir una investigació per aquest gest. Segons ha informat el màxim organisme del futbol europeu, un inspector "d'ètica i disciplina de la UEFA portarà a terme una investigació disciplinària en relació amb una possible violació de les normes bàsiques de conducta decent per part del jugador Jude Bellingham".

En el codi disciplinari de la UEFA apareix que serà motiu de sanció "qualsevol conducta que insulti o violi els principis decents de conducta". A partir d'aquí, Bellingham pot ser multat econòmicament o podria ser sancionat per un partit o per un període específic de temps.

ARXIVAT A:
Eurocopa 2024
Anar al contingut