Morata celebra amb els seus companys la victòria a l'Eurocopa (EFE)
Eurocopa 2024

La UEFA ha obert un expedient sancionador contra Rodri i Morata per la celebració de l'Eurocopa

A Rodri se l'acusa dels càntics "Gibraltar, espanyol", i a Morata també pels comentaris cap a Jamal Musiala. Se'ls acusa de violar 4 normes disciplinàries

Redacció Esport3Actualitzat

El màxim organisme del futbol europeu ha anunciat l'obertura d'"un procediment disciplinari" contra els jugadors de la selecció espanyola Álvaro Morata i Rodrigo Hernández per diversos càrrecs en referència als càntics 'Gibraltar, espanyol' durant la celebració oficial del títol de l'Eurocopa 2024 davant la seva afició el 15 de juliol passat a Madrid. A Morata també s'estudia sancionar-lo pels comentaris cap a Jamal Musiala: "On és Musiala?"

A tots dos futbolistes, capità de l'equip --en el cas de Morata-- i millor jugador del torneig --Rodri--, se'ls atribueixen quatre "càrrecs" per aquest motiu, segons ha especificat la UEFA: vulneració dels "principis generals de conducta", "violació de les normes bàsiques de conducta decent", "utilització d'esdeveniments esportius per a manifestacions de caràcter no esportiu" i "desprestigiar l'esport del futbol, i la UEFA en particular".

 

 

Un "Gibraltar, espanyol" i enrabiat que els surt car

L'Associació de Futbol de Gibraltar (GFA) va presentar inicialment una queixa a la UEFA per les celebracions "extremadament provocadores i insultants" dels jugadors de la selecció espanyola després del seu èxit a Berlín. A continuació, la UEFA va nomenar un inspector d'ètica i disciplina per als càntics de Rodri i Morata durant les celebracions de la selecció espanyola en la desfilada de la victòria a Madrid el 15 de juliol, a la font de Cibeles de la ciutat.

Ara, un inspector alavuarà els fet ocorreguts durant la celebració del títol de l'Eurocopa a Madrid.

ARXIVAT A:
Eurocopa 2024
Anar al contingut