La ucraïnesa Svitolina guanya la russa Potapova: "Estic en una missió pel meu país"

Redacció Esport3 Actualitzat

La tenista ucraïnesa Elina Svitolina ha jugat finament a Monterrey contra la russa Anastàssia Potapova. Svitolina no volia jugar, però finalment s'ha decidit a fer-ho amb una faldilla blava i samarreta groga, els colors d'Ucraïna. Ha guanyat el partit i ha donat els guanys a l'exèrcit ucraïnès.  

 

"És aterridor el que passa al meu país i resulta molt especial per a mi estar jugant aquest torneig. He estat concentrada, en una missió pel meu país. Sento que no competeixo per mi mateixa, sinó per tots els meus compatriotes. Tots els diners que guanyi en premis seran per a l'exèrcit ucraïnès".

 

 

El tenis és un esport on les opinions estan més dividides. Tot i la prohibició de la Federació Internacional de tenis que els equips russos juguin la Copa Davis i els femenins la Copa Billie Jean King, de moment, no hi ha prohibició perquè puguin competir de forma individual.

Entre els tenistes, divisió d'opinió. Roberto Bautista, per exemple, està contra el veto. Davidovich, de pares russos, no n'ha volgut parlar i Pablo Carreño diu que la situació mereix sancions més greus.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut