Girona

La trajectòria d'un Girona fora de sèrie

El rendiment del Girona porta l'equip a pensar a jugar competicions europees la temporada que ve

Redacció Esport3Actualitzat

El 25 d'octubre del 2021, el Girona rebia la visita del Saragossa a Montilivi, era la jornada 12 de la Segona Divisió. Els de Michel empataven a 1 gol, i l'equip queia a places de descens a la Primera Federació.

Dissabte passat, el Girona va derrotar per 2 a 4 l'Osasuna a El Sadar, també a la dotzena jornada, una victòria que, combinada amb l'empat del Madrid davant del Rayo al Bernabéu, deixa els de Míchel com a líders en solitari de la Primera Divisió.

El Girona, després d'una gran pretemporada, arribava a la prèvia del debut a la Lliga a Anoeta contra la Reial amb un Míchel molt cautelós en el seu discurs, un discurs que, tot i mantenir la humilitat, ha fet un gir després de la victòria a El Sadar, la desena en dotze jornades.

El tècnic de Vallecas --amb contracte fins al 2026-- s'ha convertit en el gran líder d'un projecte que des dels despatxos ha construït Quique Cárcel. Un equip capaç de fer un joc que aixeca l'admiració dels rivals.

Aquest Girona fora de sèrie molts ja el comparen amb l'històric Leicester de Claudio Ranieri, que va ser capaç de guanyar la Premier fa set anys amb un dels pressupostos més baixos de la competició.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut