El cop de Camavinga amb Dembélé li costa fins a 10 setmanes de baixa
Camavinga i Dembélé en l'acció de la lesió
Futbol

El xoc de Camavinga amb Dembélé li costa fins a 10 setmanes de baixa

El jugador del Reial Madrid té un trencament al lligament lateral extern del genoll dret pel cop a l'entrenament de França amb Dembélé

Redacció Esport3Actualitzat

Divendres per oblidar al Reial Madrid. Després de la lesió de Vinícius amb el Brasil, s'ha confirmat l'abast de la lesió d'Eduardo Camavinga. El jugador madridista es va lesionar durant un entrenament de la selecció francesa com a conseqüència del cop que va rebre en una acció amb l'exblaugrana del PSG Ousmane Dembélé. Una topada que ha acabat amb el trencament al lligament lateral extern del genoll dret del francès.

El migcampista dels "blues" va haver d'abandonar l'entrenament de dimecres a Clairefontaine. El madridista va topar amb Ousmane Dembélé, que va relliscar. El madridista va indicar ràpidament al personal mèdic que s'havia fet mal al genoll.

El francès es va poder aixecar i caminar coixejant, però no va poder continuar la sessió. La selecció va posar Camavinga "a disposició del club", el Reial Madrid, i en un primer moment es va informar d'un esquinç al genoll.

Però les proves fetes aquest divendres han confirmat una lesió més greu, que l'apartarà dels terrenys de joc entre 8 i 10 setmanes. Per tant, Ancelotti no podrà comptar amb ell fins a l'any que ve.

Però és que Ancelotti tampoc pot comptar amb Bellingham, a qui el cop que es va fer en la punxada del Reial Madrid contra el Rayo Vallecano està causant més complicacions del que s'esperava. El jugador va abandonar dimarts la concentració d'Anglaterra per la lesió a l'espatlla.

Anar al contingut