Gerard Piqué i Neymar en una imatge d'arxiu
Gerard Piqué i Neymar en una imatge d'arxiu
Barça

La tenia guardada: la clatellada de Gerard Piqué al Barça post-Neymar

L'exfutbolista català ha criticat en un directe la gestió dels diners del traspàs de Neymar

Redacció Digital Esport3Actualitzat

Allunyat del Barça i les Lligues professionals, Gerard Piqué respira en el seu retir com a president de la Kings League, una Lliga creada per ell mateix. Tot i el plàcid escenari en què es troba, l'exblaugrana no s'està d'opinar de la gestió del seu antic club.

En un directe amb Ibai Llanos, on tots dos reaccionen als partits que estan veient de la Kings World Cup, l'exestrella culer critica l'administració dels diners que va fer el Barça després del traspàs de Neymar.
 

Un traspàs que, 7 anys després, continua sent el més car de la història del futbol. La incorporació de Neymar al PSG va suposar un ingrés de 222 milions d'euros a les arques del conjunt culer. Uns diners, segons Piqué, que van ser mal invertits en la compra de tres jugadors. A més, recorda un cas similar en el mateix Barça: Figo.

"No veus que vam rebre 222 milions i vam gastar-nos-en 400 en la compra de tres jugadors? És el mateix que ens va passar fa 15 anys amb Figo: va venir el Reial Madrid, va pagar 60 milions i ens els vam gastar amb 3 jugadors..."

Com hauria invertit els diners Piqué?

L'empresari català explica que tenir la cartera plena fa pujar el preu dels jugadors que té el club com a objectiu i pensa que la millor manera de gastar-se l'ingrés hauria estat amb una inversió en el Camp Nou.

"Aquests jugadors que fitxes, és igual els noms, en els dos casos pagaràs de més perquè els clubs saben que tens diners. Has de frenar. Tu tens diners; què fas? Jo què hauria fet? L'estadi. Ja està! Acabes l'estadi amb els diners de Neymar. Però ens vam escalfar fitxant gent..."

El desmarcatge de la presidència del Barça

En el mateix directe, Ibai Llanos posa en dubte si Piqué guanyaria les eleccions actualment, i l'exfutbolista evita ràpidament la pregunta.

"No parlem del tema. No parlem del tema. Parlar d'una suposició que no passarà..."

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
Anar al contingut