Futbol americà

La Superbowl, el número 13 i Taylor Swift: guanyaran els Kansas City Chiefs?

La matinada de diumenge a dilluns es disputa la 58a edició de la Superbowl, en què la presència de la cantant nord-americana podria marcar el desenllaç del partit

Redacció Esport3Actualitzat

Travis Kelce guanya més de 13 milions d'euros per temporada. Té 34 anys i juga a l'NFL, com a ala tancat (tight end), pels Kansas City Chiefs, amb els quals ha aconseguit dues Superbowls. És una de les grans estrelles del futbol americà, una figura icònica que ha vist augmentada la seva popularitat de forma exponencial des que l'estiu passat va començar una relació sentimental amb la cantant Taylor Swift. Un idil·li que recorda el que van iniciar, fa més de 20 anys, David Beckham i l'aleshores membre de les Spice Girls Victoria Adams.

La possible presència de la màxima figura de la indústria musical en la pròxima Superbowl ha sacsejat els fonaments del futbol americà. L'equip de Travis Kelce disputarà el partit decisiu de l'NFL contra els San Francisco 49ers i Swift podria acompanyar la seva parella des de la graderia de l'Allegiant Stadium de Las Vegas.

L'equip de TV3, a l'Allegiant Stadium, inaugurat el 2020
Esport3 va ser l'estiu passat a l'Allegiant Stadium, inaugurat el 2020, amb motiu de la gira del Barça (CCMA)

Connexió especial amb el 13

Taylor Swift té una connexió especial amb el número 13 i aquesta numerologia ha generat nombroses teories en relació amb el partit més esperat de l'any.

  • Va néixer el 13 de desembre del 1989.

  • El seu primer àlbum va encapçalar les llistes durant 13 setmanes.

  • La seva primera cançó tenia una introducció de 13 segons.

  • Ha guanyat un premi estant asseguda al seient número 13, a la fila 13 o a la fila M (lletra número 13 de l'abecedari).

  • Si va a la Superbowl, assistirà al seu 13è partit dels Kansas City Chiefs.

  • La Superbowl d'enguany serà la número 58 (5+8=13) i es disputa l'11 de febrer (dia 11 del 2n mes... per tornar a fer aparèixer el 13).

  • La nit abans de la Superbowl, Swift actua a Tòquio. El vol entre la capital japonesa i Las Vegas té una durada aproximada de 13 hores.

Per molta gent el número 13 és el de la mala sort. A Taylor Swift no li ha anat gens malament. Caldrà veure, el pròxim dia 11, si aquesta fortuna s'encomana a la seva parella, Travis Kelce, i els Kansas City Chiefs acaben aixecant un nou trofeu Vince Lombardi.

Taylor Swift i el seu equip durant una actuació de 'The Eras Tour' a l'Allegiant Stadium, Las Vegas (Europa Press)
Swift i el seu equip durant una actuació recent de "The eras tour" al mateix estadi de Las Vegas (Europa Press)

Per cert, fa temps que van quedar esvaïts els rumors que apuntaven que Swift podia actuar en l'esperada actuació de la mitja part de la Superbowl 2024. El protagonista en solitari de la mitja part serà un dels reis del rap nord-americà, Usher.

Haurien estat massa emocions juntes per a la cantant de Pensilvània.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut