Araujo durant l'acte a l'Antiga Fàbrica Damm
La lesió d'Araujo porta cua
Barça

La sorprenent disculpa d'Araujo només aterrar a Barcelona

Només tornar de ser operat a Finlàndia, Ronald Araujo ha escrit una carta de disculpa a la seva selecció, trist per no haver pogut ajudar-los arran de la seva lesió i agraint el suport rebut

Redacció Esport3Actualitzat

Ronald Araujo ha tornat aquest migdia a Barcelona procedent de Finlàndia, on va ser operat pel doctor Lasse Lempainen d'una lesió al tendó isquiotibial de la cuixa dreta. Una intervenció que el tindrà aproximadament 4 mesos de baixa. El Barça va fer un comunicat dient que l'operació havia estat un èxit i avui ha arribat a la terminal de vols privats de l'aeroport del Prat, on personal de seguretat del club l'ha recollit i només se l'ha pogut veure darrere de la furgoneta.

Poques hores després de tornar a Barcelona ha emès un comunicat a les xarxes socials on mostrava el seu disgust per no haver pogut ajudar la seva selecció en els últims partits de la Copa Amèrica arran d'aquesta lesió, alhora que agraïa el suport rebut i mostrava el seu compromís amb el seu país.

Un comunicat que sorprèn tenint en compte que qui patirà directament els mesos de baixa serà el seu club, en aquest cas el Barcelona. Flick es quedarà sense un central destinat a ser titular durant molt de temps. Sens dubte, una absència molt sensible que condiciona la política esportiva del Barça. I un exemple més dels perjudicis que generen les seleccions als clubs, malgrat les compensacions econòmiques que reben per part de la FIFA.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut