La situació econòmica del Barça impedeix fitxar (Reuters)

La situació econòmica del Barça impedeix qualsevol fitxatge

Xavi ja ha demanat algun reforç pel mig del camp, però no serà possible en aquest mercat d'hivern
Xavi Lemus Actualitzat

Xavi ja ha manifestat a la plantilla que toca remar conjuntament per millorar el rumb de l'equip perque no hi ha previst cap reforç en aquest mercat d'hivern. Malgrat que l'actual planter blaugrana és curt d'efectius, tan sols 19 jugadors amb fitxa del primer equip, la situació econòmica del club no permet incorporar nous fitxatges.

El director esportiu, Deco, i el tècnic blaugrana coincidien en la necessitat de reforçar el mig del camp blaugrana, les opcions passaven per un interior creatiu o un migcentre que aportés més físic sobre la gespa. Però cap de les dues opcions semblen ara mateix viable malgrat que encara queden molts dies per tancar el mercat d'hivern. Un dels handicaps ha estat l'incompliment dels fons d'inversió alemany Libero dels 40 milions pel 10% de Barça Vision, uns diners que afecten al fairplay financer que estableix la LFP.

El Barça continua treballant per trobar nous inversors per la venda d'una part del pastís de Barça Studios. L'àrea econòmica del club negocia amb altres candidats amb qui espera tancar un acord abans de finals de febrer. Ingressos imprescindibles per complir amb els números presentats a la Lliga

Paral·lelament també segueix la recerca per trobar nous patrocinis que permetin quadrar els numeros que preveu l'actual presupost tenint en compte que el capítol de vendes d'entrades pels partits a l'estadi olímpic i pel museu del club estan per sota de les expectatives previstes.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut